Woxter llança smartphone quadcore per menys de 100 euros

Compartir

Baixa el preu a base d’emprar tecnologies ja obsoletes per als flagship però adornant-lo amb un processador de quatre nuclis.

Exactament 100-1 euros (és a dir, 99 €) costa el Zielo Q-27, el nou smartphone que la marca espanyola Woxter ha llançat al mercat.

Per aquest preu, el nou terminal de Woxter ofereix un processador de quàdruple nucli (quad-core) de Mediatek funcionant a 1,3 GHz.

Mediatek es una marca fabricant que s’ha guanyat fama i mercat equipant a terminals de baix cost de marques secundàries, i que ja fa un temps ha seduït els grans fabricants, equipant també algun dels seus terminals en competència amb Qualcomm.

A aquest microprocessador l’acompanya 1 GB de memòria RAM DDR3, quantitat que tampoc és folgada (habitualment, els gamma alta ja munten 2 o 3 GB) però suficient si tenim en compte que es tracta d’un terminal low cost.

L’emmagatzematge intern és de 8 GB, ampliable amb fins a 32 GB més gràcies a un slot microSD. La pantalla és de 5″ amb tecnologia IPS, però amb una resolució de 480×854 píxels. Recordem, novament, que estem davant d’un terminal econòmic, pel que les especificacions tampoc són molt “sobrades”, però ens permet gaudir de certa potència per un preu mòdic.

La càmera posterior és de 5 Mpx i la davantera de 2, disposa de connectivitat Wi-Fi 802.11 b/g/n i Bluetooth 4.0 així com receptor A-GPS. Naturalment, i pel tipus de gamma, és un terminal 3G.

Ofereix capacitat dual SIM (amb un slot per a tarja SIM i un altre per a micro SIM), el que ens permet configurar-hi dos números de telèfon, per exemple un de personal i un altre de la feina, i portar-los ambdós i rebre’n trucades des del mateix aparell sense haver de dur dos telèfons a sobre.

La versió d’Android que empra és la 4.4.2, no pas la darrera precisament.

En resum, doncs, ens trobem davant d’un terminal que aprofita tecnologies ja obsoletes per als models de primera línia però que munta un processador de quatre nuclis a un preu de 99 euros.

Guillem Alsina
Etiquetes: