Xiaomi inaugurarà la tercera botiga autoritzada de Barcelona aquest dissabte

Compartir

La multinacional xinesa Xiaomi continua estenent per tot el territori les seves botigues físiques, ja siguin les que obre la marca directament (com la que hi ha al centre comercial Gran Via 2 de L’Hospitalet de Llobregat), o bé les que s’obren a través de franquiciats, que és a la categoria a la qual correspon aquesta darrera.

I la tercera botiga Mi Store de la ciutat comtal serà inaugurada aquest vinent dissabte dia 24 al centre comercial La Maquinista del barri de Sant Andreu de Barcelona. Aquesta serà, en total, la sisena que s’inaugurarà a Catalunya (les dues prèviament existents a Barcelona, una a Granollers, una a Girona i una altra a Reus).

L’esdeveniment d’inauguració de la nova botiga es realitzarà aquest dissabte dia 24 a partir de dos quarts d’onze del matí (les 10:30), i des de Xiaomi ens han indicat que les 250 primeres persones que hi realitzin una compra s’enduran un regal segur.

Aquells qui assisteixin a la inauguració podran provar i comprar els dispositius de Xiaomi, amb l’afegit que aquesta serà (almenys de moment) l’única botiga de la província de Barcelona que disposarà del terminal Mi 8 Pro.

No només hi trobarem telèfons mòbils, sinó que també podrem trobar-hi altres gàdgets de la xinesa com ara el Mi Electric Scooter, la Mi Action Camera 4K, la Mi Home Security Camera 360, o el Mi Bluetooth Speaker entre d’altres.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: