Xiaomi també s’apunta a la tendència dels smartphones amb pantalla doblegable

Compartir

Sense cap mena de dubte, al Mobile World Congress en sentirem a parlar dels telèfons amb pantalla doblegable, i a tall d’aperitiu, la darrera que s’ha apuntat a la moda ha estat la xinesa Xiaomi.

I ho ha fet de manera informal, extraoficial, a través del perfil personal de Facebook del seu Director de Gestió de Producte, Donovan Sung.

Aquest ha penjat un vídeo en el qual es pot veure a Bin Lin, President i cofundador de la multinacional Xinesa Xiaomi, treballant amb un dispositiu mòbil de mida lleugerament més gran que un smartphone.

Lin consulta diferents apps en el dispositiu, i fins i tot hi fa una videoconferència, fins que… sorpresa! en doblega els dos extrems de manera que aquest queda amb una amplada més restringida, a una mida idònia per ficar-se’l a la butxaca, si bé amb un gruix considerable si hem de tenir en compte això.

Seguidament, podeu veure el vídeo:

Com podeu llegir al comentari de Sung, aquest ens indica que, de moment, el dispositiu és un prototipus, i ens pregunta -s’entén que als seguidors de la companyia, tot i que tothom es pot sentir interpel·lat- com s’hauria de batejar aquest terminal.

Aquesta darrera qüestió podria apuntar a una futura comercialització de l’aparell, malgrat que ara per ara, això és només una especulació.

Una tendència a la qual s’hi apunten altres fabricants

Xiaomi no és, ni de bon tros, la primera fabricant a presentar un prototipus o una tecnologia de pantalles doblegables.

La primera a sortir a l’escenari fou Royole, una desconeguda a casa nostra que va presentar el que podem considerar el primer terminal amb pantalla flexible doblegable del món, una prova de concepte que podeu comprar al seu lloc web. Això si, per gairebé 1.400 euros…

Samsung també va ensenyar la seva pròpia tecnologia de pantalles doblegables, i hi ha rumors de què Huawei també està treballant en els detalls del primer terminal de la seva marca que serà doblegable.

Per això us he dit que aquesta pot ser una de les grans tendències del proper Mobile World Congress.

Guillem Alsina
Etiquetes: