Xperia Z5 Compact: la mateixa potència, menys volum

Compartir

Pantalla de 4,6 polzades i una càmera de fotos i vídeo de 23 megapíxels; tota la potència del seu “germà gran” en un envàs més petit.

Aquells que no es volen perdre ni un gra de la potència dels principals terminals del mercat però als qui molesti l’embalum que suposa una pantalla d’entre 5 y 6 polzades, poden optar per les versions compactes que molts fabricants fan dels seus terminals flagship. I un d’aquests fabricants que acostuma a regalar-nos una versió empetitida dels seus terminals és Sony.

L’Xperia Z5 Compact munta un potent processador de quàdruple nucli de Qualcomm, el mateix que el seu “germà gran”, l’Xperia Z5, així com també la mateixa quantitat d’espai d’emmagatzematge intern (32 GB), però no així la memòria RAM, essent de 3 GB en l’Xperia Z5 i de 2 en la versió Compact.

la resta del maquinari és idèntic, amb dues excepcions: pantalla i bateria. La primera, la pantalla, és de 4,6 polzades en el model Compact i amb una resolució de 720×1.280 píxels, mentre que en l’Xperia Z5 “normal” és de 5,2″ amb resolució de 1.080×1.920 píxels.

En ser més petit, la bateria també té menor capacitat: de 2.900 mAh en la versió “gran”, a 2.700 en la versió compacta, però també hem de pensar que la pantalla és un dels elements que més energia consumeix en els dispositius mòbils i que, per tant, en empetitir-la, el consum serà inferior, pel que aquests 2.700 mAh donaran més temps operatiu que no pas si muntéssim la mateixa bateria en l’Xperia Z5 de tamany normal.

Un element que es manté és la càmera de fotos/vídeo principal, emblemàtica de la sèrie per les seves grans prestacions, i que proporciona uns increïbles 23 megapíxels als usuaris juntament a un autofocus que només triga 0,03 segons en enfocar correctament la imatge, segons afirma la mateixa Sony.

Guillem Alsina
Etiquetes: