ZTE Grand X Max Plus per gaudir d’una tauleta

Compartir

ZTE treurà al mercat la Grand X Max Plus i possiblement serà un dispositiu bastant gran, pel que diu el seu nom. Serà un aparell amb una manejabilitat elevada, per tal de que es pugui usar de forma diària.

El ZTE Grand X Max Plus disposarà del processador Snapdragon 400 d’una velocitat d’ 1,2 GHZ, amb 2 GB de RAM, 16 GB d’espai lliure, una bateria de 3200 mAh. Les característiques exteriors seran que tindrà la part frontal feta de policarbonat i la part del darrera estarà conformada per un disseny molt discret. Les vores seran arrodonides que comportaran que els laterals siguin totalment plans, amb l’excepció dels botons, per tal de que sigui còmode la subjecció amb les mans.

La càmera tindrà 15 Mp, una pantalla de 720p amb 6 polzades i la càmera anterior serà de 5MP per tal de poder permetre les selfies grupals.

Disposarà de 3 modes que permetran prendre les fotografies en format automàtic, professional o de diversió.

El ZTE Grand X Max vindrà equipat amb el sistema operatiu Android 4.4.4 Kitkat, però amb l’actualització Lolillop a la cantonada i que serà possible descarregar molt properament, per tal de facilitar una millor experiència d’usuari.

El preu del ZTE Grand X Max amb wifi serà d’uns 200 dòlars aproximadament.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: