ZTE presenta la nova generació del Blade

Compartir

Dos gamma mitjana amb una configuració prou equilibrada.

El nou ZTE Blade 7 està equipat amb una pantalla FHD Súper Retina de 5,2 polzades, amb un vidre corbat que en millora la visibilitat en els angles. La densitat de píxels que presenta aquesta pantalla és de 423 ppp.

El cor d’aquest terminal batega al ritme d’un microprocessador MediaTek MT6753 de vuit nuclis a 1,3 GHz, al qual acompanyen 2 GB de RAM, una quantitat més que suficient per a què la majoria dels usuaris facin tot el que han de fer, que ens pot semblar escassa davant dels 3 GB que ja integren la majoria dels models flagship de la resta de marques principals, però que és suficient per competir en la gamma mitjana que és la que li pertoca a aquest terminal, tant per preu com per prestacions.

Per a la millora de la qualitat de veu, disposa de capacitat VoLTE, la qual -i en les xarxes que així ho tinguin activat- permet parlar per 4G sense haver-se de desconnectar de les dades.

Un altre element que pot semblar escàs és la bateria, de 2.500 mAh quan el més habitual hauria de ser ja muntar-ne una que rondés el 3.000. Amb tot, l’autonomia del terminal depèn també en gran mesura de l’optimització que s’hagi fet del programari, i dels modes d’estalvi que en ell hi hagi introduït la multinacional xinesa.

Pel que fa a la càmera de fotos principal, aquesta té 13 Mpx i un flash doble. La davantera és de 5 Mpx.

Es posarà a la venda a l’Estat Espanyol aquest proper estiu, i encara no se n’ha anunciat el preu, que podria rondar els 200 euros.

El ZTE Blade 7. Imatge: Guillem Alsina

El ZTE Blade 7. Imatge: Guillem Alsina

La versió més petita d’aquest, el ZTE Blade 7 Lite, també munta una pantalla de 5,2″, pel que el que en permet reduïr les mides és que té unes vores menys pronunciades que el seu “germà gran”. El microprocessador és també un MediaTek de vuit nuclis, però el model MTK6735P, i la càmera principal també és diferent, de 8 Mpx.

Aquest darrer terminal es posarà a la venda a l’Estat Espanyol aquesta primavera, precedint així el desembarcament del seu “germà”. Com en el cas anterior, no se n’ha revelat el preu, que serà sens dubte sensiblement inferior al del Blade 7.

la versió 'Lite' del ZTE Blade 7. Imatge: Guillem Alsina

la versió ‘Lite’ del ZTE Blade 7. Imatge: Guillem Alsina

Guillem Alsina
Etiquetes: