Ztory arriba a Catalunya: tarifa plana de revistes digitals

Compartir

En un comunicat fet aquesta setmana i coincidint amb Sant Jordi, Ztory ha fet públiques les seves intencions d’arribar al mercat espanyol en els propers mesos. Es tracta d’un servei que ofereix accés il·limitat a més de 60 revistes digitals i amb grans capçaleres com FHM, Casa Viva, Autobild, Playmania, Panenka o This is Rock, i també revistes en anglès com MacFormat, Science Uncovered, Total Film o The Simple Things, entre d’altres.

“Estem molt satisfets pel llançament del servei. Espanya és un país que li encanta llegir i la nostra oferta garanteix gaudir d’hores i hores d’agradable lectura per només 9,99 euros al mes“, segons ha explicat el director de Ztory a Espanya, Marc Rocas.

Un dels punts fort de l’aplicació és que proporciona la funcionalitat de lectura offline, per la qual cosa no és necessària la connexió a Internet per poder llegir. També s’han optimitzat totes les revistes que es poden trobar perquè la descàrrega dels exemplars sigui ràpida i còmode, sense perdre cap detall de les imatges ni el text.

Espanya és el primer país en l’expansió internacional de Ztory, una startup sueca. Podeu provar el seu servei durant dues setmanes de manera gratuïta, tot i que és necessari introduir dades de pagament per avançat.

Així doncs, sembla que el model de tarifa plana de serveis digitals està aconseguint molts adeptes, tant a nivell de consumidors com a nivell d’empreses interessades en oferir els seus serveis. Spotify ha creat escola en el món dels negocis a Internet, i ja no es limita només en la música, ja que ara també podem veure serveis similars de sèries, pel·lícules, videojocs i ara també revistes.

 

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: