El Mama i La Papa, el nou restaurant de moda a Barcelona

Compartir

Cansat/da de que a Barcelona hi hagi un concepte gastronòmic molt similar? Avorrit dels teus plans de sempre? Doncs tranqui perquè, a partir d’ara, podràs gaudir d’un nou espai de gastronomia i lleure pensat per a que tota la família gaudeixi tant d’un bon àpat com d’entreteniment. El Mama i La Papa obre les seves portes.

Segueix-los al Facebook i al Twitter

Arriba a Barcelona un nou concepte de restaurant: El Mama i La Papa

Per què diem que El Mama i El Papa és un restaurant diferent? Doncs, molt simple, perquè ho és! És a dir, no es tracta únicament d’un espai gastronòmic on podràs anar a gaudir de plats innovadors i deliciosos sinó que, a més a més, es tracta d’un establiment on el lleure i la diversió són els co-protagonistes! 

Joan Soler (exitós emprenedor de projectes tan populars com Boca Grande, Big Fish o Boca Chica) torna a sorprendre amb un nou projecte que, en aquest cas, compta amb la col·laboració i l’entusiasme de personalitats com Jordi Collado, Joan Valderas o l’exjugador de futbol Sergio García (que va jugar tant a l’Espanyol com a la Selecció Espanyola).

restaurant-mama-papa1

Quina cuina hi trobarem a El Mama i La Papa?

La proposta gastronòmica que ens ofereix aquest restaurant de Barcelona es nodreix per oferir-nos una elaborada carta de receptes tradicionals inspirades en el menjar de casa nostra. Un nou apropament a la nostra cultura culinària que recupera el millor d’ahir i el millor d’avui per presentar uns plats exquisits i redescobrir els gustos més tradicionals des d’un prisma contemporàni i innovador. A més a més, la decoració que trobaràs a aquest establiment convida a la tranquil·litat més absoluta amb espais amplis, lluminosos i amb una essència 100% natural.

El xef encarregat de fer-te viure aquesta experiència gastronòmica és l’Álvaro Garcés que ha estat el creador absolut de tots els plats i, també, el que ha volgut deixar constància de la seva experiència en el sector proposant noves textures, barreges de sabors sorprenents i una presentació dels plats que els eleven a autèntiques obres d’art culinàries. Aquest cuiner compta amb més de 15 anys dedicats al món de la cuina i ha col·laborat amb grans xefs contemporanis com Carme Ruscalleda o Martín Berasategui.

restaurant-mama-papa2

Un restaurant amb espectacles per tots els gustos!

Però, com ja hem dit a l’inici, El Mama i La Papa no és només un restaurant més de Barcelona. Es tracta d’un espai on, a més de la cuina, el món de l’espectacle, la cultura i l’oci també hi estan molt presents. Mentre estiguis dinant o sopant podràs rebre alguna sorpresa més que divertida gràcies al talent de Bru Marsé, artista vinculat al món de les arts escèniques. La sorpresa pot ser de molts tipus: un ball, una actuació, una cançó que et faci posar de peu i ballar… Tot hi té cabuda a aquest restaurant que aposta por una unió entre l’art culinari i l’escènic.

Però el millor està en quan cau la nit… A partir de la mitjanit, aquest establiment es converteix en La Papa per rebre una explosió de llums, música i bon ambient, ideal per a gaudir amb els teus amics d’una copa o un còctel ben refrescant. Sergio Padilla serà l’encarregat d’oferir-te begudes de primer nivell per a que comprovis, en primera persona, la gran varietat de còctels i combinats que es poden arribar a preparar. Voldràs tastar-los tots!

On es troba aquest restaurant?

L’antiga fàbrica d’Anxoves (al barri de Sant Antoni) que encara manté l’arquitectura modernista s’ha transformat per acollir a aquest nou restaurant de la nostra ciutat. Sostres ben alts i una ambientació molt confortable, això és el que trovaràs quan vinguis a descobrir aquest nou espai artístic de Barcelona.