10 famosos que s’acaben de fer socis de l’ANC… via Twitter

Compartir

Després dels editorials acusadors i amenaçadors dels diaris ABC i El País i de les declaracions del candidat de Ciutadans, Juan Carlos Girauta, les xarxes socials han servit, un cop més, per donar suport a l’Assemblea Nacional Catalana.

Segons ha notificat avui l’entitat en un comunicat, més de 25.000 persones ja són membres de ple dret de l’organització. Des de divendres s’hi han inscrit 3.687 nous socis i 2.785 col·laboradors i simpatitzants. De divendres a dimarts, l’ANC va registrar 595 nous socis, dimecres en va rebre 1.205 més, i dijous fins a les 19 h ja en tenia 1.887 més.

Un dels motius que pot explicar l’allau massiu de noves altes és la viralitat dels famosos que han anunciat a través de les xarxes socials, especialment per Twitter, la seva incorporació a l’entitat. A més, les incorporacions s’han fet entre menció i RT, que han generat encara més interaccions a la xarxa. Hem fet un recull de 10 twitstars que en les últimes 24h (aproximadament) han fet públic el seu suport a l’ANC.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: