10€ de descompte en dispositius mòbils i càmeres de fotos

Compartir

La introducció d’un codi en el moment de la compra permet descomptar 10 euros en el preu final del dispositiu.

Mercès a un acord amb Asgoodasnew, els lectors d’YCOM.cat podreu gaudir d’un descompte de 10 € en el moment de fer la compra dels vostres dispositius de segons mà en aquest lloc web, ja siguin smartphones, tablets o càmeres de fotos.

Tal com ja explicàvem fa uns dies, la vida útil d’un dispositiu mòbil es pot estendre durant força més de l’any al que estem acostumats (o mal acostumats, podríem dir) i al que ens empenyen els fabricants presentant un nou model dels seus terminals flagship anualment.

Allargar la vida dels dispositius no només suposa un estalvi econòmic, sinó que també ajudem el medi ambient, ja que la construcció de smartphones i tablets implica l’ús de materials com el plàstic, l’arsènic, el plom, cadmi, zenc, ferro, coure o níquel, l’extracció i/o processament dels quals comporta pràctiques perilloses amb la natura.

Per tal de facilitar-vos la decisió de compra, us proporcionem a tots els lectors un val de descompte per valor de 10 euros, a validar en el moment de dur a terme el pagament.

Per fer-lo servir, en primer lloc hem de seleccionar l’article que volem adquirir. Suposem que volem comprar-nos un Sony Xperia Z1, amb un preu marcat de 209 €:

Feu clic per engrandir

Feu clic per engrandir

Un cop el tenim al cistell (amb tota la resta d’ítems que vulguem adquirir), continuem amb l’operació de compra:

Feu clic per engrandir

Feu clic per engrandir

compra_Xperia_Z1_3

Serà a l’espai marcat com a “Descuento” on hi haurem d’introduir el codi de descompte digital10, que ens donarà els 10 € de descompte:

El nou preu, amb el descompte ja aplicat

El nou preu, amb el descompte ja aplicat

Finalment, només haurem de completar la compra.

Aquesta oferta ja està activa i hi romandrà fins al proper 30 d’abril.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: