3 antivirus gratuïts per protegir el teu mòbil

Compartir

En una societat cada cop més digitalitzada, la seguretat de les nostres dades a internet és la principal perjudicada, especialment a causa de l’augment dels atacs informàtics que poden deixar-nos vulnerables a la voluntat d’aquells hackers que busquen lucrar-se il·legalment.

Ja no podem viure sense móbil, l’utilitzem a tot hora de manera que s’ha convertit en un imprescindible a les nostres vides. De tots els dispositius que hi ha, el sistema operatiu mòbil més usat en tot el món és Android, el principal objectiu del programari maliciós. Segons un informe recent de Nokia, la quantitat d’infeccions ha augmentat considerablement en 2016, i el 81% dels dispositius mòbils que van resultar afectats durant aquell any eren Android. Per aquesta raó és important no només protegir el mòbil des de fora, sinó que també és necessari fer-ho des de dins. Per aquesta raó, us presentem tres antivirus que evitaran que qualsevol hacker et pugui robar la identitat.

 

Avast

És un dels antivirus més coneguts. Avast va néixer com a protecció per als portàtils i ordinadors però des de fa uns anys també compta amb la versió per dispositius mòbils. Com la majoria dels antivirus, aquest també ofereix un servei antirobatori que bloqueja el dispositiu a distància i analitza el Wifi perquè hi hagi una navegació segura. Compta també, amb un servei de neteja dels arxius brossa i permet fer proves de velocitat de la wifi. La seva nota segons la mitja d’opinions de la Play Store és de 4,5.

Diseño sin título (1)

 

AVG Antivirus

Un altre vell conegut d’aquest mercat. Els desenvolupadors d’AVG Antivirus estan d’acord amb què si et descarregues aquesta aplicació, obtindràs una protecció contra els virus eficaç i fàcil d’utilitzar. A més, l’app conté un localitzador del telèfon, un eliminador de feina, un bloqueig d’aplicacions i de trucades, un inspector de connexions Wifi i un garatge d’imatges per ajudar a la protecció de les amenaces a la privacitat. La seva nota segons la mitja d’opinions de la Play Store és de 4,5.

 

Diseño sin título

 

CM Security AppLock AntiVirus

CM Security AppLock és l’antivirus menys conegut dels tres però un dels millors que ofereix la Play Store. És ràpida i pràctica, i conté múltiples funcions. Escaneja les aplicacions ja instal·lades, les targetes SD i neteja els arxius brossa. Té un sistema de restricció de trucades i sobretot garanteix una navegació segura. La seva nota segons la mitja d’opinions de la Play Store és de 4,7.

 

Diseño sin título (2)

 

A més, cal tenir en compte que totes les aplicacions  són gratuïtes tant per Android com per iOS, amb la qual cosa no tens excusa per no protegir el mòbil.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)