6 aplicacions per trobar feina

Compartir

Tot i que les dades de l’atur van a la baixa, molta gent segueix buscant una feina. Tot i que la crisi ha tingut molt a veure amb la disminució de llocs de treball, ara hi ha moltes més opcions i canals des d’on poder trobar-ne, sobretot de manera digital. A continuació us expliquem algunes d’aplicacions més senzilles d’utilitzar i que s’han convertit en encarregades de facilitar la tasca titànica de buscar feina.

 

Cerca ràpida d’ocupació i selecció exprés
Job Today és l’app nº1 amb més anuncis de treball. Tan si busques un candidat com si l’eres, aquesta app és per a tu. El seu funcionament és molt fàcil; només cal descarregar l’aplicació des de la Play Store o l’Apple Store, registrar-se i apuntar-se a les ofertes o publicar-les. Segons la mateixa companyia, els usuaris reben una resposta abans de les 24 hores d’apuntar-se a una oferta.

 

Work Today segueix la mateixa línia que l’anterior, una interacció directa entre el reclutador i el treballador. Les seves ofertes estan principalment relacionades amb sectors com l’hostaleria, el comerç, esdeveniments, construcció, logística, transport i oci. El mecanisme de funcionament és el mateix que Jon Today i és també tant per Android com per iOS. Si ofereixes treball pots penjar la teva oferta en només tres minuts.

 

CornerJob és una altra aplicació en iOS i Android que ofereix una cerca d’ocupació senzilla, ràpida i directa. A més a més, la companyia també es compromet a assegurar als seus usuaris que tindran resposta del reclutador en només 24 hores. Es pot trobar feina segons la localització gràcies al GPS del mòbil, i també permet accedir a les empreses i parlar amb elles gràcies als xats disponibles
Infojobs també s’ha incorporat als mòbils a través de la seva pròpia app d’ocupació ràpida. Igual que en la resta d’aplicacions, també ofereix la possibilitat de parlar amb l’empresa a través d’un xat.

 

LinkedIn Job Search és una de les aplicacions més fiables a l’hora de trobar feina. La companyia s’assegura que totes les ofertes tinguin unes bones condicions per al treballador. Per poder utilitzar-la l’usuari ha de tenir un compte a la xarxa social de LinkedIn. Serveix tant per l’empresa que busca un treballador com per al candidat que busca la feina dels seus somnis. Segons les preferències, l’usuari rep recomanacions i notificacions automàtiques segons les teves cerques d’ocupació. Tot això completament en privat, amb la seguretat que la teva xarxa de LinkedIn no rebrà notificacions.

6 aplicacions per trobar feina
Valoreu aquesta publicació

Etiquetes: