6 aplicacions per trobar feina

Compartir

Tot i que les dades de l’atur van a la baixa, molta gent segueix buscant una feina. Tot i que la crisi ha tingut molt a veure amb la disminució de llocs de treball, ara hi ha moltes més opcions i canals des d’on poder trobar-ne, sobretot de manera digital. A continuació us expliquem algunes d’aplicacions més senzilles d’utilitzar i que s’han convertit en encarregades de facilitar la tasca titànica de buscar feina.

 

Cerca ràpida d’ocupació i selecció exprés
Job Today és l’app nº1 amb més anuncis de treball. Tan si busques un candidat com si l’eres, aquesta app és per a tu. El seu funcionament és molt fàcil; només cal descarregar l’aplicació des de la Play Store o l’Apple Store, registrar-se i apuntar-se a les ofertes o publicar-les. Segons la mateixa companyia, els usuaris reben una resposta abans de les 24 hores d’apuntar-se a una oferta.

 

Work Today segueix la mateixa línia que l’anterior, una interacció directa entre el reclutador i el treballador. Les seves ofertes estan principalment relacionades amb sectors com l’hostaleria, el comerç, esdeveniments, construcció, logística, transport i oci. El mecanisme de funcionament és el mateix que Jon Today i és també tant per Android com per iOS. Si ofereixes treball pots penjar la teva oferta en només tres minuts.

 

CornerJob és una altra aplicació en iOS i Android que ofereix una cerca d’ocupació senzilla, ràpida i directa. A més a més, la companyia també es compromet a assegurar als seus usuaris que tindran resposta del reclutador en només 24 hores. Es pot trobar feina segons la localització gràcies al GPS del mòbil, i també permet accedir a les empreses i parlar amb elles gràcies als xats disponibles
Infojobs també s’ha incorporat als mòbils a través de la seva pròpia app d’ocupació ràpida. Igual que en la resta d’aplicacions, també ofereix la possibilitat de parlar amb l’empresa a través d’un xat.

 

LinkedIn Job Search és una de les aplicacions més fiables a l’hora de trobar feina. La companyia s’assegura que totes les ofertes tinguin unes bones condicions per al treballador. Per poder utilitzar-la l’usuari ha de tenir un compte a la xarxa social de LinkedIn. Serveix tant per l’empresa que busca un treballador com per al candidat que busca la feina dels seus somnis. Segons les preferències, l’usuari rep recomanacions i notificacions automàtiques segons les teves cerques d’ocupació. Tot això completament en privat, amb la seguretat que la teva xarxa de LinkedIn no rebrà notificacions.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: