Adobe publica una actualització de seguretat per a Flash

Compartir

Afecta als sistemes operatius Windows, Linux i Mac OS X, corregint errades que podrien dur un atacant a prendre el control de la màquina afectada.

Adobe va publicar ahir dimarts dia 9, una nova actualització de seguretat per al seu plug-in Flash en tots els sistemes operatius d’escriptori per als quals aquest es troba disponible i està suportat: Windows, Mac OS X, i GNU/Linux.

La companyia productora de programari ha donat a conèixer els detalls del pegat de seguretat per a Adobe Flash, que inclouen les versions del plug-in que actualitza i a quines s’actualitzen, així com també quins elements s’actualitzen de manera automàtica (com, per exemple, els navegadors Google Chrome o Internet Explorer de Microsoft) quan s’actualitza el programari de terceres parts que els inclou.

Aquesta actualització de seguretat és important, ja que l’existència del forat que cobreix podria permetre a un cibercriminal fer-se amb el control de l’ordinador afectat.

A més de Flash, també s’actualitzen altres productes d’Adobe, com AIR i programari per a plataformes mòbils com ara Android.

Guillem Alsina
Etiquetes: