Convocada nova edició dels Premis Digitals E-TECH

Compartir

Els guardons seran lliurats el darrer dia de febrer en una cerimònia celebrada a Girona. Prèviament s’haurà realitzat una fase de votacions populars.

Aquest dissabte es va obrir el termini de presentació de candidatures per als Premis Digitals E-TECH 2015, amb els quals la patronal gironina del sector TIC, l’AENTEG (Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona) i el Diari de Girona (co-organitzadors de l’esdeveniment) volen reconèixer les empreses, institucions, entitats i persones de les comarques gironines que més han contribuït amb la seva tasca, projectes i iniciatives a la difusió i el desenvolupament de les TIC al llarg de l’any passat.

Aquests guardons s’entregaran en una desena de categories, els guanyadors de les quals sortiran escollits en una votació popular que es realitzarà entre el 15 i el 23 de febrer, cinc més seran escollits per un jurat d’experts, i el guardó al Referent Digital E-TECH serà entregat directament per l’organització.

Si teniu una empresa tecnològica amb seu a les comarques gironines, o una empresa que hagi aplicat les TIC al seu negoci amb algún projecte nou durant el 2015 (ja sigui de concepció o implantació), o bé una institució o entitat privada que també hagi dut a terme algun projecte tecnològic durant l’any passat, podeu optar a presentar-vos en alguna de les categories. El termini de presentació de candidatures finalitza aquest proper 13 de febrer a les 23:59.

La novetat d’aquest any respecte a edicions anteriors és que el Premi a la millor gestió en llengua i comunicació en les TIC ja no quedarà limitat als candidats que es presentin en la resta de les categories, si no que ara s’hi podran presentar tots aquells qui ho desitgin.

Guillem Alsina
Etiquetes: