Així podreu seguir el Galaxy Unpacked de demà

Compartir

La multinacional sud-coreana ja ha avançat que s’hi presentarà el Galaxy Note 7, en un esdeveniment transmès des de Nova York en 360 graus.

Demà a les 11:00 hora de la costa est nord-americana (les 17:00 hora catalana) se celebrarà a la ciutat de Nova York un nou esdeveniment Samsung Unpacked, nom que reben les presentacions de nous terminals de la fabricant sud-coreana.

Aquest cop, però, hi haurà poques sorpreses si és que n’hi ha alguna (cosa que no és descartable), car la multinacional ja ha anunciat que hi serà presentat el Galaxy Note 7, el phablet de la companyia.

Aquest terminal comptarà amb una pantalla de 5,7″, entre 4 i 6 GB de memòria RAM segons la versió, i 64, 128 o 256 GB d’emmagatzematge. Com a processador, tindrem l’Exynos 8893 de la mateixa Samsung, si bé al mercat nord-americà n’hi haurà una amb el micro Snapdragon 821 de Qualcomm.

Si bé la presentació tindrà -probablement- poques sorpreses, probablement gaudirà d’una gran espectacularitat. Si la voleu seguir en directe (recordeu: 17:00 hora catalana), Samsung us dóna dues opcions per a fer-ho:

  • A través de la pàgina web que Samsung ha muntat per a seguir l’esdeveniment, o bé en el seu canal de YouTube, tant en un dispositiu mòbil com en un ordinador. En ambdós casos, es podrà triar una opció de seguiment en 360 graus, de manera que podrem veure tant l’escenari on s’hi farà la presentació com el públic assistent.
  • Mitjançant realitat virtual gràcies a les Samsung Gear VR. Per a això, només ens caldrà obrir l’Oculus Store i descarregar i instal·lar l’app Unpacked 360 View, la qual haurem d’executar quan comenci l’esdeveniment.
YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: