Segueix la keynote d’Apple amb ycom.cat #keycat

Compartir

Retransmetrem en temps real les novetats que la companyia de la poma vagi presentant, una retransmissió que es podrà seguir per Twitter i també a través de la nostra web.

En l’era de la informació, gairebé tot és a l’abast d’un clic. Per això, retransmetre una presentació d’Apple a través de Twitter quan la companyia ja l’emet en vídeo en rigorós directe a través de la seva pàgina pot semblar, a priori, innecessari, però hi ha factors que aconsellen fer-ho, com ara la gent que no ho pot seguir en vídeo perquè estan a la feina, en mobilitat, o no poden donar-hi tota l’atenció que caldria.

Però el seguiment per Twitter també el fan altres llocs web i molts particulars, pel què des d’YCOM volem oferir algun tipus de valor afegit a la nostra proposta.

És per això que no només retransmetrem l’esdeveniment, si no que ens centrarem més en comentar cadascun dels nous productes i anuncis que faci Apple mercès a les opinions del nostre Redactor en cap Guillem Alsina (@guillemalsina), que serà el nostre mestre de cerimònies.

Per a tal finalitat usarem el compte de Twitter de retransmissions en tema real, @ycomlive (YCOM en directe), però no només ens quedarem en això.

Mercès a la possibilitat que ofereix Twitter de crear timelines personalitzats, tots els tuits que fem a través d’aquest compte aniran a parar també a un mur personalitzat que serà insertat en una pàgina de la nostra publicació, una entrada del blog en la que, gràcies a aquesta possibilitat, hi farem live blogging.

Així doncs, els lectors i seguidors d’YCOM tindreu dues maneres de seguir-nos a través d’aquesta nova presentació d’Apple: una, via Twitter, a través del nostre compte @ycomlive, i la segona serà a la nostra pàgina web, concretament a l’entrada que incorporarà el timeline personalitzat, i que no deixarà de ser el recull dels tweets de l’anterior compte.

Tot això serà demà dimarts dia 9 a partir de moments abans de les set de la tarda, l’hora en la que Apple té previst començar la retransmissió del seu esdeveniment.

Us hi esperem!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: