AliExpress celebra aniversari amb importants descomptes

Compartir

El dimarts vinent, AliExpress celebra el seu sisè aniversari a l’Estat Espanyol, oferint per a celebrar-ho una sèrie d’importants descomptes.

El conegut comerç en línia AliExpress, filial de la xinesa Alibaba, celebra aquest dimarts vinent dia 29 els sis anys d’ençà que es va establir a l’Estat Espanyol, i ho fa amb una sèrie d’ofertes i cupons de descompte especials en el marc del què serà un dia de rebaixes.

Aquests descomptes i cupons seran vàlids per al seu ús des de l’app mòbil de la botiga virtual, i de fet les ofertes ja es poden veure des d’aquest passat dilluns.

Entre les categories de productes que hi ha a AliExpress hi trobem tant informàtica com telefonia, en les quals hi podem trobar nombrosos smartphones de marques xineses que busquen fer-se un lloc al mercat europeu, tauletes tàctils o memòries USB entre altres tipus de producte.

Segons ens expliquen des de la mateixa AliExpress, l’app mòbil de la companyia és la segona més emprada pels internautes de l’Estat, havent crescut un 370% en el seu ús al llarg del darrer any.

És probable que en aquesta espectacular pujada hi hagi tingut un paper important el fet que existeixen ofertes per a productes que són més econòmics si s’adquireixen a través de l’app que no pas a la web per a escriptori.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: