Als ‘fanboys’ d’Apple els agrada Android?

Com reaccionaran els fanboys davant d'un iPhone que executa Android? Fotografia de Kārlis Dambrāns a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

Un canal de YouTube holandès equipa un dels darrers models d’iPhone amb Android i l’ensenya als passavolants explicant que és el darrer iOS. Els resultats són, si més no, curiosos.

Fanboy és el terme popular amb el qual són coneguts els usuaris incondicionals d’Apple, que rebutgen tot allò que no porti la marca de la poma mossegada com a inferior i dolent per definició. El fenomen fanboy no és racional, normalment cap fanboy et sabrà donar explicacions clares i tècniques de perquè els productes d’Apple són, per definició, millors que la competència. És més, en alguns casos, ni tan sols es miren la competència.

Aquest és el cas d’Android, ja que molts fanboys que tenen iPhone ni tan sols es molesten en saber què els aporta la competència que empra aquesta plataforma (encara que també existeix el cas invers) i, per això, el canal holandès de YouTube Dit Is Normaal, de caire humorístic, s’ha dedicat a esperar als fanboys a la sortida d’una Apple Store i a ensenyar-los un dels darrers models d’iPhone convenientment trucat per a què executés una versió d’Android, com si aquest sistema operatiu fos la darrera versió de l’iOS.

Els resultats són curiosos, fins i tot hi ha algun dels interpel·lats que afirma contundentment que Apple ha tornat a aconseguir crear un programari millor que l’Android…

Tot seguit us deixo amb el vídeo, però us pregunto: vosaltres, abans de comprar un telèfon amb un sistema operatiu determinat, us mireu les propostes de la competència que empra altres plataformes de programari?

Imatge de portada de Kārlis Dambrāns a Flickr sota llicència Creative Commons

Guillem Alsina
Etiquetes: