Amazon et deixa provar la tecnologia d’Echo al teu navegador

Compartir

El llibreter nord-americà posa en línia un lloc web que permet tastar la tecnologia de reconeixement de veu Alexa, que equipa l’assistent virtual Echo.

Amazon Echo és el maquinari d’assistent virtual de la gegant nord-americana del comerç electrònic, un dispositiu equipat amb micro i altaveus al qual se li poden donar ordres verbals per a reproduir continguts o realitzar cerques.

Construït en base a la tecnologia de reconeixement i processament de veu que Amazon ha batejat com a Alexa (nom que correspon a un servei de rànquing de pàgines web adquirit per Amazon fa uns anys), pot ser adquirit des de la mateixa web d’Amazon per 179 dòlars. Però què passa si el volem provar sense pagar abans de comprar-lo?

Tant per als possibles compradors que vulguin fer un tast de la seva tecnologia abans de decidir-se, com per als desenvolupadors que vulguin complementar l’aparell i el servei amb les seves pròpies aplicacions, Amazon ha posat en línia un lloc web en el qual es pot provar la tecnologia de reconeixement de veu d’Amazon Echo.

Per a fer-lo servir tan sols ens caldrà disposar d’un compte d’Amazon, que es pot donar d’alta de manera gratuïta, i donar permís al lloc web per a poder usar el micròfon del dispositiu.

La interfície de l’aplicació en línia és molt senzilla, i tan sols ens caldrà mantenir polsat el botó virtual que se’ns presenta en pantalla mentre parlem, i deixar-lo anar un cop hàgim acabat de donar-li instruccions.

Això si, haurem de tenir en compte que la conversa amb aquest simulador de la tecnologia Alexa d’Amazon Echo, haurà de ser en anglès.

Guillem Alsina
Etiquetes: