Ambiseint fabrica de manera il·legal els seus productes

Compartir

La Guàrdia Civil intervé en una de les naus d’Ambiseint en un poble de Saragossa que operava de manera il·legal.

Ambisient és una empresa de Màrqueting Olfactiu i ambientadors professionals, que consta de franquícies i delegacions pròpies repartides per tota Espanya. Des d’ycom, diversos clients, lectors i franquiciats ens han fet arribar diverses denúncies i l’avís de frau.

Aquesta empresa va començar a fabricar en una nau de la localitat d’Utebo, a la província de Saragossa, al Polígon industrial El Aguila. Al febrer de 2018 la Policia Local d’aquesta mateixa localitat, tanca aquesta nau per no tenir llicència per a fabricar, pel que estava fabricant de manera il·legal. Consta que no hi ha cap mesura de seguretat, ni cap tipus de control sanitari.

Quan se’ls tanca aquesta nau, Ambisient continua fabricant a un domicili particular al Carrer Amadeu Navarro, a la localitat d’Utebo. Cosa que està totalment prohibit per la Llei ja que és un domicili particular, on s’emmagatzemen productes químics de forma totalment il·legal posat en risc a la població.

Quan Ambiseint aconsegueix una altre nau, abandonen el domicili i decideixen traslladar-se a la localitat de Pinseque al Polígon dels Lleons, aquesta nau no té de nou llicència per fabricar.

A l’agost de 2019 és quan intervenen de nou, aquesta vegada pel Seprona de la Guàrdia Civil a aquesta última nau a causa de la manca de permisos, emmagatzemant gran quantitat de productes químics i alcohols, de manera il·legal, per la qual cosa la Guàrdia Civil emet un informe al Govern d’Aragó. 

Ambiseint, la marca de Màrqueting Olfactiu, fabrica els seus productes de forma il·legal sense tenir en compte el dany que aquests poden fer tant als seus clients com franquiciats presents i futurs.