Anunciada la tercera hackathon de Girona

Compartir

Enguany, la hackathon anual es dividirà en dues fases, amb una setmana de coll entre ambdues.

Girona celebrarà enguany la seva tercera hackathon, com el 2015 i el 2014, al Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

L’objectiu continua essent el mateix que l’any passat: intentar crear, en tan sols vint-i-quatre hores, un producte o servei que es pugui llançar al mercat, és a dir, una idea que no només es quedi en una fase conceptual sinó que també arribi a peu de carrer.

El que si hi ha hagut, basant-se en l’experiència prèvia, és un petit canvi pel que fa a la metodologia: enguany, en lloc de concentrar tota l’activitat en tan sols un cap de setmana, es dividirà en dues sessions separades entre elles per una setmana.

La primera, a celebrar-se el dissabte 2 d’abril, tindrà per objectiu fer una pluja d’idees sobre els possibles projectes a desenvolupar per tal d’escollir-ne un. La segona fase, que es durà a terme entre el divendres dia 8 i el dissabte 9, anirà destinada a materialitzar el projecte.

Les inscripcions ja estan obertes. En ser una hackathon col·laborativa, és possible presentar-s’hi en solitari sense haver de buscar un equip amb el qual competir, ja que no es tracta d’això.

Els organitzadors busquen persones en les àrees de servidors i bases de dades, programació, disseny, comunicació i xarxes socials, anàlisi de la competència, gestió del projecte, i que puguin assessorar sobre els aspectes legals.

Guillem Alsina
Etiquetes: