Apple finalitza el suport per a QuickTime en Windows

Compartir

Es fa recomanable la seva desinstal·lació i substitució per un altre programari que tingui suport tècnic.

Segons ha anunciat l’empresa Trend Micro, dedicada a la seguretat informàtica, Apple deixarà de subministrar actualitzacions de seguretat per al seu programari de reproducció multimèdia QuickTime en la plataforma Microsoft Windows, per a la qual ja feia temps que la multinacional de Cupertino havia deixat de produir noves versions.

Trend Micro adverteix que aquest fet deixarà al descobert tots aquells ordinadors que funcionin amb Windows i tinguin el reproductor QuickTime d’Apple instal·lat, ja que seran vulnerables a atacs del “Dia Zero”, la qual cosa significa que no disposen de cap mena de protecció.

Davant d’això, es fa recomanable als usuaris de Windows la desinstal·lació immediata de QuickTime, i la seva substitució per un altre programari equivalent que permeti reproduir el contingut multimèdia.

Personalment, em decanto (i així us ho recomano) per VLC, un programari lleuger i multiplataforma, disponible gratuïtament sota una llicència lliure, i que ofereix un ampli suport per a pràcticament tots els formats existents.

Guillem Alsina
Etiquetes: