Aprèn idiomes amb Netflix

Compartir

Moltes persones opten per veure pel·lícules i sèries en versió original en anglès, subtitulades en el seu idioma, per tal d’aprendre la llengua de Shakespeare. És un bon mètode? Sense cap mena de dubte està ajudant a força gent, però potser cal alguna cosa més perquè en puguem treure tot el suc.

I és en aquest punt on entra en escena Fleex, una aplicació que, bàsicament, afegeix subtítols interactius al nostre contingut audiovisual.

Amb uns subtítols normals, el màxim que podem fer és llegir-los, i si tenim algun dubte sobre una paraula, acostumem a aturar el vídeo i buscar-la a un diccionari o un servei de traducció en línia com ara Google Translate o Bing Translator.

The Martian, un dels films per als quals Fleex ofereix subtítols interactius

The Martian, un dels films per als quals Fleex ofereix subtítols interactius

Fleex, però, ens dóna la possibilitat de consultar una paraula concreta, ens dóna exemples del seu ús i explicacions, enriquint d’aquesta manera l’experiència i potenciant un procés d’aprenentatge que podem dur a terme en solitari i a les hores que ens vagi bé, tot divertint-nos veient les nostres pel·lícules i sèries preferides.

Però no només hi trobem continguts d’oci; Fleex també disposa de subtítols interactius per a conferències TED i altres conferències importants, de manera que mentre aprenem anglès, també podem aprendre altres disciplines.

A més de consultar paraules, també podrem fer llistes i marcar continguts per a repassar després, talment com faríem en una classe d’anglès guiada per un professor.

La darrera novetat que presenta Fleex és la integració amb Netflix, i que funciona per al reproductor web del servei de vídeo a la carta.

Això ens permet gaudir d’una part dels continguts d’aquest servei amb els subtítols interactius, el que millorarà qualitativament el nostre procés d’aprenentatge de la llengua anglesa.

Guillem Alsina
Etiquetes: