Aquest Sant Jordi, uneix-te a la #XarxaDeCors

Compartir

La iniciativa és de la Plataforma per la llengua i pretén reunir 3.000 desitjos pel català de tots aquells ciutadans que des de les 17.00 h de la tarda passin per la plaça dels Àngels de Barcelona i vagin escrivint en unes targetes en forma de cor. A les 19.00 h, els missatges s’aplegaran i es posaran dins d’un canó que els dispararà tots enlaire, en una pluja de desitjos que es recolliran en una xarxa de grans dimensions (10 x 10 metres) a la mateixa plaça.

Com no podia ser d’una altra manera l’activitat vol reivindicar el català com a eina de cohesió social i element d’inclusió per a les persones immigrades. L’acció vol simbolitzar també la tasca pròpia que dinamitza 26 entitats de nouvinguts de la Xarxa Associativa de la immigració per promoure el català com a llengua comuna i eix central de les llengües (prop de 300) que es parlen avui dia a casa nostra.

La iniciativa porta dies corren per la xarxa amb un vídeo promocional del grup Els Catarres: i seguirà amb presència digital a través del web xarxadecors.cat, on podeu deixar els vostres missatges i desitjos, com també es pot fer al Twitter a través del hashtag #XarxaDeCors. Tots aquests missatges també s’aplegaran amb la resta de cors escrits durant aquest #SantJordi2014.

La Plataforma per la Llengua aprofitarà per presentar el llibre sobre els 20 anys de l’entitat i durant la tarda la plaça acollirà altres activitats com una mostra d’entitats i també signatures de llibres de diversos autors. Quan s’acabi l’acció, es llegirà el manifest “El català, llengua comuna” i es tancarà l’activitat a les 20.15 h amb un concert de cloenda a la Rambla del Raval amb taller de músics canta Vinyoli, amb direcció conjunta de Max Villavecchia i Javier Garrabella, concert inclòs també en els actes de la jornada Tot Raval.


YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: