Aquesta nit s’entreguen els Premis Digitals E-TECH

Compartir

L’Auditori Palau de Congressos serà escenari d’una cerimònia en la qual s’entregarà el guardó del jurat a Edmon Roch, productor dels films d’animació generats per ordinador “Les aventures de Tadeo Jones” i “Atrapa la bandera“.

Aquesta nit, a partir de les 20:00 (amb l’entrada del públic assistent prevista a partir de les 19:30) es celebrarà a l’Auditori Palau de Congressos de Girona la cerimònia d’entrega dels guardons corresponent a la Xena. edició dels Premis Digitals E-TECH, amb els quals l’AENTEG (Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona) reconeix les principals empreses i persones del sector tecnològic o que hi són directament vinculades.

La cerimònia es celebra un cop finalitzada la fase de votacions populars que s’ha dut a terme per a decidir el guanyador en algunes de les categories dels guardons. En total, els Premis compten amb una desena de categories.

Edmon Roch, Premi al referent digital E-TECH 2015

A aquestes hores, i des de fa uns dies, ja es coneix el nom d’un dels guardonats: es tracta del receptor del Premi al referent digital E-TECH 2015, un guardó lliurat directament pel jurat dels Premis a una persona que s’hagi distingit especialment durant l’any anterior en el terreny de les noves tecnologies o vinculat amb aquest.

I enguany, la distinció recau sobre el productor i guionista Edmon Roch, un nom que s’amaga darrere de títols com “El perfum, història d’un assassí” (filmat en part a la mateixa ciutat de Girona), “Bruc. El desafiament” o el documental “Garbo: l’espia“, havent-ne estat, en aquest darrer cas, no només el productor, si no també el guionista i director.

Roch ha estat guardonat en virtut de les seves dues feines més relacionades amb el món tecnològic, els films d’animació “Les aventures de Tadeo Jones” i “Atrapa la bandera“. Rebrà avui el reconeixement de la industria tecnològica gironina.

Guillem Alsina
Etiquetes: