Aquestes són les novetats de Parlem

Compartir

Servei 4Play amb televisió pròpia, connectivitat ADSL i de cable, i serveis mòbils. Parlem esdevé la primera operadora catalana integral.

Parlem ha presentat oficialment el que ja va anunciar fa uns mesos: entra al mercat residencial, de telefonia fixa i de connectivitat a Internet a les llars.

A partir d’aquest dilluns, Parlem esdevé una operadora 4Play, terme que indica que ofereix serveis de veus i dades mòbil i fixe, accés a Internet de banda ampla, i continguts televisius.

El suport tecnològic que permet a Parlem ampliar la seva oferta de productes i serveis ve de la mà de MásMóvil, operadora que recentment ha adquirit el 100% de Yoigo, operadora que disposa de la quarta llicència de 4G a l’Estat Espanyol. A l’abril, MásMóvil havia adquirit Pepephone, operadora mòbil virtual.

L’oferta televisiva serà la més diferenciadora, car Parlem serà la primera operadora catalana que oferirà serveis de continguts audiovisuals en la nostra llengua. Aquests consistiran en sèries i pel·lícules a la carta, a més de canals prèmium i generalistes internacionals.

Pel que fa a les contractacions, aquestes es podran fer per part dels clients, d’un sol servei o d’uns quants fins arribar a cobrir totes les necessitats, a mesura del que necessiti el client, una oferta que, segons Parlem, avui no podem trobar al mercat.

La cobertura per oferir tots els serveis integrats no arriba de moment a tots els pobles i ciutats de Catalunya, però Parlem i MásMóvil han arribat a un acord per tal que l’operadora catalana sigui la que dirigeixi l’expansió de la xarxa de la segona a Catalunya, pel que la cobertura s’anirà estenent com una taca d’oli a través del país.

Guillem Alsina
Etiquetes: