Ara és més fàcil enviar un tweet per missatge directe

Compartir

Només amb un botó a la interfície web i a les apps mòbils, ja podrem compartir una piulada amb un altre usuari del servei via missatge directe.

Twitter ha introduït una nova funcionalitat al seu servei consistent a facilitar i agilitzar l’enviament d’una piulada (tweet) a un altre usuari de la xarxa social de microblogging mitjançant un missatge directe.

El mecanisme és molt senzill, i consisteix a afegir una opció en el menú que trobem en cada tweet, que ens permet enviar-lo via missatge directe, tal com podem veure a la imatge:

Destacada, la nova opció de compartir un tweet a través d'un missatge directe

Destacada, la nova opció de compartir un tweet a través d’un missatge directe

Un cop fet això, el que ens apareixerà serà una finestra en la qual podrem escollir un dels nostres contactes, al qual enviarem el missatge.

Twitter justifica la nova funcionalitat explicant que han comptabilitzat un augment del 60% en l’enviament de missatges privats i un 200% en l’enviament de tweets a través del canal de missatges privats.

La nova funcionalitat també serà implementada a les apps per a iOS i Android, les quals hauran de ser actualitzades en cas que en vulguem gaudir.

Guillem Alsina
Etiquetes: