Arriba urCollection 2.0, “el Dropbox corporatiu”

Compartir

Aquest servei està pensat per compartir documents entre els treballadors d’una mateixa empresa o membres d’una organització.

urCollection es presenta com “el Dropbox dels comercials”, sent una aplicació de gestió documental que permet compartir els documents de treball entre companys d’empresa i de grup de treball, i protegir-los de filtracions i atacs exteriors.

Un dels factors diferencials d’aquesta aplicació respecte a alternatives de distribució i compartició de documents és que permet controlar individualment els permisos per a cada fitxer, una gestió individualitzada que no podem realitzar amb Dropbox, per exemple.

Això ens permet limitar el que determinades persones poden fer amb els documents com, per exemple, modificar-los, el que fa que, de passada, s’incrementi la seguretat, car impedeix modificacions tan involuntàries com les que formin part d’un sabotatge o atac orquestat.

Recentment s’ha posat en circulació la versió 2.0 d’aquesta aplicació i servei de factura catalana, i que ja compta amb clients tan importants com Enciclopèdia Catalana en la seva cartera.

Aquesta nova versió ofereix noves funcionalitats com els informes d’ús dels documents, de manera que l’administrador pot saber qui ha consultat cada document i quantes vegades ho ha fet. També disposem de versió gratuïta de prova que podrem fer servir amb equips petits.

Ara per ara, urCollection només és compatible a nivell d’ús amb l’iPad d’Apple (la tauleta tàctil més emprada per a mobilitat en les empreses), malgrat que a l’administració del sistema si que s’hi pot accedir a través d’un navegador web des de qualsevol plataforma de programari.

Guillem Alsina
Etiquetes: