Barcelona acollirà la primera edició del fòrum Eurecat Mobile

Compartir

L’esdeveniment succeeix el BDigital Apps, que es va celebrar a la capital catalans fins l’any passat.

Els propers dimarts i dimecres dia 24 i 25 de novembre, Barcelona centrarà un any més l’atenció de la comunitat internacional dedicada a les aplicacions mòbils, ja que acollirà la celebració de l’Eurecat Mobile Forum, l’esdeveniment successor del BDigital Apps.

El canvi de nom no és casual: el passat mes de maig BDigital (entitat que organitzava el congrés que dona pas al present) es va fusionar amb Ascamm, Barcelona Media, Cetemmsa i CTM per donar pas a Eurecat, l’entitat de la qual ara n’hereta el nom el congrés dedicat a les tecnologies mòbils.

En aquesta edició, la primera com a Eurecat Mobile, l’esdeveniment analitzarà la denominada computació ubiqua, que presta atenció als usuaris en diversos contextos i ambients en comptes de centrar-se en els dispositius, i debatrà també sobre el fenomen dels millennials com a generació permanentment connectada.

L’Eurecat Mobile Forum està dirigit a desenvolupadors, emprenedors, empreses TIC i companyies que treballen o volen treballar en solucions mòbils, així com a representants de grans empreses de diferents sectors. Es celebrarà el 24 i 25 de novembre al CosmoCaixa, i comptarà amb el suport de CaixaBank, Tecnocom i el programa iDigital de la Generalitat de Catalunya.

Guillem Alsina
Etiquetes: