Barcelona, la sisena ciutat en pisos AirBnB

Fotografia de Thomas Payne a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

París, Londres i Nova York conformen el podi d’aquesta llista, en la qual sis ciutats de les deu primeres són europees.

Imatge de portada de Thomas Payne a Flickr sota llicència Creative Commons

AirBnB Data & Analytics (Dades i Anàlisis) és un departament de la famosa plataforma de lloguer de domicilis privats que s’encarrega del tractament i l’anàlisi de les dades que l’empresa posseeix dels seus usuaris i dels apartaments que s’hi anuncien per a lloguer. Com a tal, és el departament que genera tota una sèrie d’estadístiques d’ús de la plataforma, que posteriorment resulten d’utilitat a la mateixa AirBnB i als seus usuaris.

Un dels darrers estudis que ha publicat aquest departament és una llista de les 10 ciutats del món amb més apartaments posats per a lloguer a la plataforma. Com és lògic pensar, aquesta llista segueix, a grans trets, la llista de les ciutats més turístiques i visitades del món.

L’encapçala la capital francesa, París, amb 78.000 apartaments anunciats per a lloguer, seguida de Londres a força distància amb 47.000. La capital britànica, però, veu com Nova York li trepitja els talons, car a la gran poma hi trobem 46.000 apartaments de lloguer.

Ja fora del podi hi trobem la propera seu dels JJOO d’estiu, Rio de Janeiro, amb 33.000 apartaments, Los Angeles amb 26.000, i, en sisena posició, Barcelona amb 23.000 apartaments.

Val a destacar que aquesta sisena posició ha estat aconseguida fins i tot després de la “persecució” a la qual ha estat sotmès AirBnB a la ciutat comtal, una persecució que, d’altra banda, també ha patit en altres llocs, i que està a punt de caure-li a sobre a París, la capdavantera en aquesta llista.

Per darrere de Barcelona hi trobem Roma (també 23.000 apartaments), Copenhaguen (20.000), Sydney (20.000), i Amsterdam (17.000).

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: