CaixaBank finançarà les teves compres d’electrònica Samsung

Compartir

La multinacional sud-coreana i l’entitat bancària catalana signen un acord que permetrà als clients de la primera finançar les seves compres fins i tot si no són clients de la segona.

Samsung Electronics i CaixaBank Consumer Finance han signat un acord mitjançant el qual la botiga en línia de la multinacional sud-coreana de l’electrònica (Samsung Online Store) incorpora servei de finançament al 100% de les compres que els internautes hi realitzin, que es gestionarà de manera exclusiva amb CaixaBank Consumer Finance.

La nova modalitat de pagament permetrà als clients de la botiga en línia de Samsung, independentment de l’entitat bancària amb la qual treballin, fraccionar l’import total de les seves adquisicions en 3, 6, 12 o 24 mesos, segons l’import que aquestes suposin.

El finançament es podrà dur a terme sense haver de necessitar una tarja de crèdit associada, en quatre senzilles passes i sense haver de passar per cap oficina bancària per omplir formularis o haver de realitzar altres tràmits. Per a això, ha estat habilitada la signatura del contracte de finançament mitjançant OTP, així com el reconeixement i validació del DNI dels titulars per SMS, per tal de simplificar els tràmits al màxim.

Si el comprador ja és, a més, client de CaixaBank, el procés se simplifica fins i tot més, ja que amb tan sols adjuntar una imatge del seu DNI i informant del número de tarja de crèdit o dèbit, o de l’IBAN del seu compte bancari, és possible sol·licitar l’aprovació del finançament.

Com a oferta introductòria d’aquesta nova forma de finançament, les compres realitzades fins al 31 d’agost seran finançades al 0% TAE i sense despeses de gestió.

CaixaBank ve desenvolupant des de fa temps una aliança estratègica amb Samsung, de la qual el present acord n’és una mostra més.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: