CaixaBank oferirà suport a Samsung Pay

Compartir

El sistema de pagament amb el smartphone de la multinacional sud-coreana s’introdueix així, de bracet amb l’entitat bancària catalana, al mercat estatal.

Samsung Pay és el sistema de pagaments electrònics de la multinacional sud-coreana que funciona amb determinats models de smartphone d’aquesta fabricant, que ja es troba en funcionament a Corea del Sud i els Estats Units, i que ara arriba al mercat de l’Estat Espanyol de la mà de CaixaBank.

Si el comerç en el qual volem pagar disposa d’un terminal capaç de realitzar lectures a targes de crèdit de les anomenades contactless (és a dir, aquelles que no cal inserir en l’aparell de lectura, si no només acostar-les) és molt probable que també hi puguem pagar amb Samsung Pay.

Però, per a això, caldrà que el nostre smartphone també compleixi un requeriment: s’haurà de comptar entre un dels models de Samsung compatibles. En aquest breu llistat s’hi trobem els Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge+, S6 Active, i Galaxy Note 5.

Samsung Pay estarà disponible per als clients de CaixaBank, així com per a ImaginBank, la nova entitat destinada al públic més jove i que treballa exclusivament a través del telèfon mòbil.

L’Estat Espanyol forma part d’un paquet de països als quals s’hi estendrà Samsung Pay al llarg del primer trimestre d’aquest any, i en el qual també s’hi troben el Regne Unit, Brasil, Singapur, Xina y Austràlia.

Guillem Alsina
Etiquetes: