Campanya a Internet per promoure emoticones amb més diversitat racial

Compartir

Encara que és veritat que hi ha icones que representen persones de diferents edats o de diferents regions del món, la veritat és que no hi ha molta varietat en aquest sentit. Per això, segons publica la cadena MTV, Apple ha iniciat converses amb Consorci Unicode, que és l’organisme que regula com s’organitzen els caràcters en les tipografies, per introduir més diversitat racial en els més de 400 icones que inclou la tipografia Emoji.

Emoticonos

Als Estats Units hi ha certa controvèrsia amb aquest assumpte i fins i tot hi ha una petició oberta al lloc web www.dosomething.org  que reivindica aquest canvi. L’argument de la petició és interessant i es queixa que entre les icones de la tipografia Emoji hi ha dos tipus de camell, estan representades totes les fases de la lluna i hi ha moltes tonteries, però gairebé no hi ha diversitat racial. 

Encara es desconeix la data en què aquesta “diversitat” es faria realitat. Aquest anunci arriba després de la campanya que estrelles com la cantant Miley Cyrus o l’actor Tahj Monry han promogut a internet per actualitzar les emoticones.

 

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)