Canvis en l’edició d’enguany del congrés BDigital

Un moment del congrés de l'any passat
Compartir

Organitzatius, de seu i de forma d’accedir-hi, el BDigital Global Congress evoluciona.

Demà dimecres dia 10 començarà a Barcelona una nova edició del BDigital Global Congress, l’esdeveniment dedicat a les noves tecnologies que es celebra anualment a la ciutat comtal. Després d’unes darreres edicions on s’havia mantingut un clar continuïsme pel que fa a l’organització, format i localització (si bé sempre adaptant les temàtiques a la necessitat del moment), el congrés viu amb aquesta edició un moment de canvi.

En primer lloc, l’organització passa de les mans exclusives de BDigital a les d’EURECAT, una entitat producte de la fusió d’Ascamm, Barcelona Digital, Barcelona Media, Cetemmsa i CTM.

La localització també canvia. Després d’uns anys celebrant-se al CaixaForum, prop de la barcelonina Fira de Montjuïc, enguany viatja cap al barri tecnològic de la ciutat, el 22@, un emplaçament més adequat pel context tecnològic de l’esdeveniment. Serà, concretament, l’Edifici Imagina (seu de la productora Mediapro), a la part baixa de l’Avinguda Diagonal i prop de la Plaça de les Glòries, el que l’aculli enguany.

Un altre aspecte que canvia enguany és que l’accés a les conferències només serà possible per invitació, bé de l’organització, bé d’algun dels patrocinadors de l’esdeveniment, a diferència de les anteriors edicions en les quals hom s’hi podia inscriure lliurement.

Pel que fa a la temàtica, enguany el BDigital Global Congress està dedicat a la importància de les persones en les estructures de presa de decisions en l’empresa, al paper dels CIOs, CEOs o CMOs, per citar els principals perfils.

Guillem Alsina
Etiquetes: