Cerca flexible i potent a Instagram

Compartir

Una app independent realitzada a Barcelona dota a la cerca d’imatges a Instagram de possibilitats com la limitació geogràfica o el nombre de “m’agrada”.

La productora de programari barcelonina Dimoni Labs ha anunciat Power Search for Instagram, una eina que permet fer cerques de manera flexible a la coneguda xarxa social dedicada al món de la fotografia, i que estarà disponible a partir d’avui mateix a l’App Store d’Apple.

De moment, l’app només estarà disponible per a la plataforma d’Apple, i la companyia productora no diu res sobre un possible futur port a Android.

Power Search for Instagram permet als usuaris d’aquesta xarxa social realitzar cerques d’imatges tenint en compte diversos aspectes que van més enllà de la descoberta de fotos i perfils que incorpora la mateixa app d’Instagram.

Així, per exemple, podem buscar les imatges que hagin aconseguit un determinat nombre de “m’agrada” (likes), limitar la nostra cerca a un àmbit geogràfic molt concret, cercar en una data de publicitat concreta, per tipus de contingut, per marques (hashtags) o pels usuaris etiquetats, per exemple.

L’aplicació de Dimoni Labs compleix amb les Normes de la Plataforma d’Instagram, ha estat sotmesa al seu nou procés de revisió, i ha aprovat satisfactòriament.

Tot i que Power Search for Instagram és una eina que pot fer servir tothom i que s’ajusta a les necessitats i expectatives de qualsevol usuari d’Instagram, sens dubte un públic que la trobarà molt atractiva són els responsables de comunicacions i xarxes socials (els anomenats community managers) de comerços i negocis que comptin amb seus presencials, ja que així podran trobar exactament què estan publicant els instagramers sobre ells.

vista_Power_Search_for_Instagram

Guillem Alsina
Etiquetes: