5 formes de prendre te verd ─ Green living!

com-prendre-te-verd
Compartir

El te verd és una beguda que va deixar d’estar de moda per passar a ser gairebé essencial i comuna en les nostres vides. El te verd té moltes virtuts per al nostre cos. De totes les seves qualitats, la més coneguda és el seu poder per cremar el greix corporal, motiu que l’ha convertit en un ritual must dels qui volen aprimar-se. Tanmateix, per bé que el te verd és una de les begudes més sanes que podem prendre, no és convenient excedir-se!

Des d’YCOM, greenlovers que seguim la filosofia del healthy living compartim amb tu 5 formes de prendre te verd perquè tornis a enamorar-te d’aquesta infusió!

5 opcions per gaudir del te

També és molt bon substitut del cafè, ja que la teïna que ens aporta és molt més suau i duradora. A més, és ric en antioxidants i vitamines. No obstant això, prendre un te verd bàsic cada dia pot tornar-se avorrit i podries caure en la temptació de substituir-lo per altres begudes més atractives al paladar… Evita-ho amb les següents receptes!

1. Te verd bàsic

Comencem per una de les formes de prendre te verd més ortodoxes. Si fins ara no acostumaves a beure-ho, és una bona opció per començar.

Ingredients

 • 2 tasses d’aigua (500 ml)
 • 1 culleradeta de te verd (5 g)

Preparació

 • Posa a escalfar l’aigua. L’aigua no ha d’aconseguir el punt d’ebullició, així que, just abans de bullir, retira l’aigua del foc.
 • Col·loca les fulles de te verd i deixa reposar uns 3 a 5 minuts com a màxim, ja que el te verd tenen un sabor que pot resultar desagradable al paladar.
 • Una vegada que retiris les fulles pots degustar-lo al moment o afegir-hi alguns glaçons, si et ve de gust quelcom refrescant.

3. Batut de te verd amb alvocat

En combinar les propietats energètiques que ens brinda naturalment el te verd amb els greixos bons de lalvocat obtens una veritable bomba saludable.

Per preparar-ho, mol mig alvocat amb mitja tassa de te verd a la liquadora i gaudeix!
Et recomanem prendre aquest batut al matí o al migdia per aprofitar tota l’energia.

4. Te verd amb camamilla i anís

Si tens problemes digestius, aquesta és unes de les millors maneres de solucionar-ho.

La camamilla té propietats que ajuden a la digestió, alleuja dolors estomacals i la pesantor. D’altra banda, tenim a l’anís que és excel·lent per desinflamar.

En combinar totes les propietats obtenim un superdigestiu natural i un excel·lent aliat per al control de pes.

Ingredients

 • 1 litre de te verd
 • 1 cullerada d’anís (10 g)
 • 1 cullerada de camamilla (10 g)

Preparació

 • Posa a escalfar el te verd i abans que bulli, afegeix l’anís i la camamilla.
 • Retira del foc i deixa reposar de 5 a 10 minuts.
 • Beu-te’l immediatament!

5. Te verd amb menta i gingebre

Dins de les formes de prendre te verd aquesta és la favorita per molts per l’efecte refrescant de la menta. El gingebre és un cremador de greixos i activador del metabolisme igual que el te verd.

Ingredients

1 litre de te verd
1 cullerada de menta (10 g)
1 trosset gingebre fresc
2 glaçons

N’hi ha prou amb liquar tots els ingredients per treure profit de les seves propietats!

Quan prendre te verd?

Una vegada hem conegut les diferents formes de prendre te verd, vegem quins són els millors moments per consumir-lo i els seus beneficis.

Per baixar de pes

El millor moment de prendre te verd és 20 minuts després de cada àpat, ja que d’aquesta manera el te t’ajudarà a cremar el greix abans que el cos l’absorbeixi.

Si vols augmentar els teus nivells de proteïnes i minerals

El millor és que consumeixis te verd abans de menjar, ja que d’aquesta manera el te verd ajudarà al teu cos a augmentar els nivells d’absorció de magnesi, vitamina C i I.

En dejú

Moltes persones prenen cafè sense haver menjat alguna cosa. Si ets una d’aquestes persones, és millor substituir-ho per una tassa de te verd.

 • Tindrà el mateix efecte que el cafè, però no serà tan agressiu amb el teu estómac.
 • A més, prendre te verd en dejú augmenta la capacitat del cos per beneficiar-se de les seves propietats.

Atenció!

Recorda que la dosi de te verd recomanada és de màxim 5 tasses al dia si no consumis cafè. Si prens una tassa de cafè, la hi has de restar a les 5 de te.

Si pateixes de taquicàrdia o tensió elevada no és recomanable més de 2 tasses diàries i mai has de combinar-ho amb medicaments sense la supervisió del teu metge!

Gemma
Etiquetes: