Comença la fase de votació dels Premis Digitals E-TECH

Compartir

Amb setanta-un candidatures presentades, finalitza la primera fase dels guardons, i s’obre la de les votacions populars.

Després de finalitzada la fase de presentació de candidatures a la Xª edició dels Premis Digitals E-TECH, co-organitzada per l’AENTEG i el Diari de Girona, amb 71 presentats, s’enceta la fase de votacions en les quatre categories en les quals el guanyador serà escollit per elecció popular.

Aquestes categories són: “Premi a la millor iniciativa en l’administració local“, “Premi del públic al millor projecte, producte o servei digital gironí“, “Premi del públic a la millor acció gironina a la xarxa“, i “Premi del públic a la millor iniciativa de màrqueting digital gironina“.

En la resta de les categories, el guanyador serà escollit per un jurat especial i, en el cas del Premi al referent digital E-TECH 2015, aquest serà atorgat a criteri de l’organització a una persona que hagi excel·lit per la seva trajectòria professional en algun àmbit relacionat amb les noves tecnologies.

La fase de votacions que s’obre avui es clourà el dimarts dia 23 a la mitjanit, i els guardons seran lliurats el 29 en una cerimònia que es celebrarà a l’Auditori Palau de Congressos de Girona a partir de les vuit de la nit.

El nostre company Guillem Alsina, candidat

El nostre redactor en cap, Guillem Alsina, s’ha postul·lat com a candidat en dues categories, la de “Premi a la millor gestió en llengua i comunicació en les TIC” atorgada per un jurat especial, i la de “Premi del públic a la millor acció gironina a la xarxa“, per votació popular.

És per aquest motiu que, des d’aquestes ratlles, us volem demanar el vostre vot per a ell en aquesta darrera categoria. La mecànica per a votar-lo és molt senzilla, i l’únic requisit és tenir compte a Facebook.

En primer lloc cal dirigir-se al lloc web de les votacions per a la categoria “Premi del públic a la millor acció gironina a la xarxa i, tot seguit, fer clic sobre l’enllaç “VOTAR PARTICIPACIONS“:

Feu clic per ampliar

Feu clic per ampliar

Fet això, ens apareixerà el llistat dels participants, en el qual cal buscar en Guillem i, en trobar-lo, prémer sobe el botó “votar” que hi ha al costat del seu perfil:

Feu clic per ampliar

Feu clic per ampliar

Llavors ens sortirà en pantalla un quadre de diàleg per comprovar que qui du a terme l’acció no és un programa robot automatitzat, quadre que consisteix en informar-nos des de quin perfil estem connectats i en fer-nos marcar una casella de verificació:

com_votar_als_Premis_E-TECH_3

com_votar_als_Premis_E-TECH_4

Un cop fet tot aquest procediment, fem clic sobre el botó “VOTAR” i ja estarà. I per a indicar-nos que tot el procediment ha anat com havia d’anar, se’ns mostrarà una darrera finestra indicant-nos l’èxit de l’operació:

com_votar_als_Premis_E-TECH_5

Guillem Alsina
Etiquetes: