Compte amb els rumors sobre l’iPhone 6!

Una de les visions artístiques de com podria ser el futur iPhone 6
Compartir

Creadors de malware exploten l’interès generalitzat pels productes d’Apple per infectar els internautes amb les seves creacions.

Rumors que maten” (Gossip) és un film nord-americà del 2010. Bé, aquests no maten, però ens poden fer passar una mala estona.

A mesura que s’acosta la data en la qual totes les càbales apunten a la presentació de l’iPhone 6 (aquest proper setembre), augmenten els rumors a la Xarxa i les suposades filtracions d’imatges de terminals que serien el proper smartphone d’Apple, si bé com sempre cap d’elles contrastades ni comprovades.

Alguns creadors de malware i amenaces diverses estan aprofitant l’avinentesa per propagar les seves creacions a través de missatges de correu electrònic en els quals es fan passar en molts casos per la mateixa Apple i, fins i tot, parlen del també rumorejat iWatch, el que podria ser el rellotge intel·ligent de la companyia de la poma mossegada, segons informa Trend Micro.

La mateixa companyia dedicada a la seguretat informàtica s’encarrega de recordar que el cicle de llançament de nous productes d’Apple no passa pels mesos d’estiu, si no que té la propera estació al setembre, que és quan s’han presentat els darrers models d’iPhone.

En aquest sentit, i des d’aquestes ratlles, volem advertir del perill que suposen tant els missatges de correu electrònic, com les pàgines web de dubtós origen que prometen informació exclusiva sobre els nous models d’iPhone i, fins i tot, poder prereservar-los o adquirir-los abans d’hora.

Una cosa són les informacions basades en rumors o filtracions que publiquen diversos mitjans, i tota una altra són els trucs emprats pels creadors de malware per atraure els internautes cap a les seves xarxes.

Guillem Alsina
Etiquetes: