CONCURS: #jotambésócmodernet, sortegem 4 llibres

Compartir

Recentment, el twitstar @modernetdemerda va donar el salt al paper presentant el seu primer llibre anomenat “Modernet El Manual”, una extensió del plantejament satíric del personatge i que es planteja com una guia en clau d’humor sobre els qui senten la necessitat d’anar sempre a l’última moda.

El llibre està superant totes les expectatives, ja que mai fins ara s’havia fet una cosa semblant, però està donant molt bons resultats. Aviat presentaran la segona edició, i ja està en les primeres posicions de totes les llibreries de Catalunya, com FNAC, La Casa del Llibre, etcètera.

En només un any i mig, el personatge de Twitter ha creat una cultura i un món al voltant de les coses modernetes, gràcies al seu llenguatge, irònic, crític i divertit. I per fer-ho s’ha recolzat en marques, llocs, objectes i persones que ajuden a descriure més fàcilment aquesta tendència, com les ulleres de pasta, les cançons en serbi, Moritz, els animals exòtics, el barri de Gràcia, la revista Time Out, Bibiana Ballbè, etcètera. “Modernet El Manual” és una aposta de Fanbooks, un nou projecte del Grup 62 amb la voluntat de connectar i ampliar tendències entre diferents generacions, i amb les xarxes socials com a pilar important en la divulgació dels títols publicats. Gràcies a ells hem pogut organitzar el primer sorteig d’ycom.cat, un format que poc a poc podreu veure amb més freqüència en el portal i sobre moltes temàtiques: entrades per esdeveniments, smartphones, gadgets, llibres, videojocs o codis promocionals. En aquest cas, tenim 4 llibres per sortejar, però ho farem a través d’un concurs dinàmic i divertit.

Per participar, heu de demostrar mitjançant les xarxes socials que vosaltres també sou modernets i us identifiqueu amb el caràcter i la forma de vida del personatge, i aquells 4 usuaris més originals, guanyaran un exemplar del llibre “Modernet El Manual”. Per participar ho heu de fer mitjançant el hashtag #jotambésócmodernet, a través d’Instagram, Facebook i/o Twitter. Les publicacions poden ser escrits, vídeos o imatge, però com més vegades participeu i més ens sorpreneu, més possibilitats teniu de guanyar. Una foto del vostre look, el moment de relax del dia, un menjar de disseny, la decoració de la vostra habitació o una foto d’un dels vostres ipods. Sense límits. El sorteig comença divendres 4 d’abril i acaba el proper dimarts 8 d’abril. En aquesta mateixa publicació anirem fent un seguiment dels millors continguts que aneu enviant. A participar!

I els guanyadors/es són:

– @Croquetadegerds
– @CNihilista
– @Javimocal
– @AnnaFP316

Poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del mail info@ycom.cat.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: