Coneix i descarrega’t les aplicacions per Sant Jordi

Compartir

Xplica’t, l’empresa encarregada de l’app de la consulta 9N, ens ha tornat a sorprendre amb una nova aplicació mòbil per celebrar la diada de Sant Jordi.

Dibujo

Repetint l’exitosa campanya de l’any passat, per aquest 2014 han tornat a fer una app diferent, divertida i pensada per ser compartida. L’objectiu és fer arribar una imatge, un text o un poema a les persones que estimem (o vulguem). L’aplicació no disposa d’un gran àlbum de material, però sí compta amb una novetat destacada: la possibilitat de fer-se selfies amb un disseny personalitzat. Podem escollir entre 5 models diferents, i la idea és recollir totes aquestes fotos en un mateix espai que han preparat per a l’ocasió, i que podem consultar de forma online i automàtica en aquest enllaç. Des d’ycom i al final del dia farem un recull amb els selfies més divertits.

Aquest 2014, Xplica’t (xpli.cat), ha col•laborat amb MoMa Fotografs (fotografs.cat), per desenvolupar aquesta aplicació, i compta amb il·lustracions fetes per la diada.

Aquesta s’ha posicionat com la més destacada entre el grapat d’aplicacions per Android que podem trobar a Google Play. Un exemple és l’app que més descàrregues va tenir l’any passat, anomenada “Sant Jordi, la llegenda”, un conte interactiu pels més menuts amb versió 2.0 de la llegenda.

Per aquest 2014 hem trobat les següents:

Visual Sant Jordi Roses Book

Sant Jordi The Legend App

– Sant Jordi, joc per a nens

– Sant Jordi a la recerca del drac

– Sant Jordi 2014

– Sant Jordi, petit gran cavaller

– Sant Jordi Catalunya 2014

– Sant Jordi 2014 Autors

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: