Converteix-te en Sant Jordi i defensa el català amb Plataforma per la Llengua

Compartir

Aquest diada, la Plataforma per la Llengua t’anima a convertir-te en Sant Jordi i combatre els dracs que amenacen la nostra llengua. Entra a estimoelcatala.cat i vota quin és el “drac” que ha atacat de manera més ferotge el català i envia-li el manifest “El català, llengua comuna”, que signen la Plataforma per la Llengua i 26 entitats més.

A més, enguany es celebren els 20 anys de l’entitat i l’ONG del català ha publicat el llibre “Plataforma per la Llengua. 20 anys defensant el català”, escrit per Francesc Marco, membre de l’executiva de l’entitat. El llibre ens explica l’evolució històrica de l’organització, la modernització del discurs del catalanisme i els resultats assolits en àmbits diversos.

El llibre, que té un cost de 15€ per al públic general i de 12€ per a socis i sòcies de l’entitat, el podreu trobar a nombroses llibreries o el podeu sol·licitar directament a l’entitat a través del correu electrònic info@plataforma-llengua.cat o trucant al 93 321 18 03.

Plataforma per la Llengua

Per promocionar-lo, La Plataforma per la Llengua i 26 associacions de persones nouvingudes impulsen per aquest Sant Jordi una nova acció de sensibilització per promoure el català com a llengua comuna i eina de cohesió social. Enguany el títol de l’acció és “Xarxa de cors”. L’acció pretén reunir centenars de desitjos pel català que seran recollits a partir de les cinc de la tarda a la plaça dels Àngels de Barcelona. A les 19.00 h, els missatges s’aplegaran i es posaran dins d’un canó que els dispararà tots enlaire, en una pluja de desitjos que es recolliran en una xarxa de grans dimensions. Podreu estar informats sobre aquesta activitat en tot moment i dinamitzar-la a través de les xarxes socials amb el hashtag #XarxaDeCors.


FONT: PxLL

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: