Creative Signatures presenta els seus cursos online al Fòrum Gastronòmic

Compartir

Aprendre dels millors xefs ja és possible sense haver-nos de moure de casa, gràcies als cursos en vídeo de Creative Signatures, una start-up catalana que, per primera vegada, es presenta al Fòrum Gastronòmic de Barcelona que es celebra del 23 al 26 d’octubre.

En el marc d’aquesta fira, cuiners catalans de primera línia que tenen continguts en vídeo disponibles per als usuaris de Creative Signatures, exposaran els seus coneixements per als assistents del Fòrum. Entre els noms propis que la start-up catalana portarà al Fòrum hi trobem Nandu Jubany, Raúl Bernal, Josep Maria Ribé, Pere Castells, Javier de las Muelas o David Gil.

Creative Signatures enfoca els seus cursos cap als professionals de la cuina, disposant d’un catàleg de més duna vintena de cursos de diverses temàtiques com, per exemple, l’elaboració de gelats, la cuina al buit, la pastisseria, les tapes, la cuina en miniatura, la cuina brasilera o les verdures en l’alta gastronomia, entre d’altres.

A més dels cuiners abans esmentats, altres estrelles del particular firmament de la gastronomia que també participen en l’elaboració d’aquests cursos són Jordi Roca, Paco Roncero, Tony Botella, Daniel Álvarez, Rodrigo de la Calle, Joao Alcantara, Xevi Ramon Simon, Anjalina Chugani i Carles Gaig.

Els cursos els imparteixen els mateixos xefs i el preu oscil·la entre els 30 i els 60 € per curs. Es poden seguir des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, al ritme de l’alumne, a través de vídeo-lliçons acompanyades de materials complementaris amb apunts, receptes detallades i un fòrum on resoldre dubtes moderat per un xef expert.

A més de les vídeo-lliçons i materials complementaris, s’ofereixen kits amb alguns dels ingredients i instruments necessaris per seguir cada curs, que s’envien directament a casa dels usuaris.

Guillem Alsina
Etiquetes: