Curs de seguretat i privacitat a Internet per a petits i grans a Barcelona

Compartir

La prestigiosa periodista especialitzada en el món del hacking i la ciberseguretat, Mercè Molist, serà la professora d’aquest curs de 15 hores de durada.

El Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya organitza, del 6 al 10 de juliol, tant per a col·legiats (65 euros) com per a no col·legiats (95), un curs de seguretat i privacitat a internet, tant per a petits com per a grans.

Entre les matèries tractades hi trobem, entre d’altres, la configuració segura del nostre ordinador tant dels dispositius com dels programes, la seguretat al telèfon mòbil, la privacitat en les xarxes socials, el cyberbullying o el grooming.

Serà del 6 al 10 de juliol, presencial, amb una càrrega lectiva total de 15 hores, de 4 a 7 de la tarda (16:00-19:00) a l’Escola Joan Pelegrí del barecloní carrer de Consell de Cent.

La professora d’aquest curs és la reconeguda periodista Mercè Molist, especialitzada en les temàtiques del món del hacking, el hacktivisme i la seguretat informàtica. Molist ha treballat i col·laborat amb mitjans de comunicació tant generalistes com especialitzats de primera línia, com ara La Vanguardia, El País o la recordada revista @rroba.

La inscripció a aquest curs ja es troba oberta.

Guillem Alsina
Etiquetes: