Demà comencem nova temporada del ‘Petites pantalles’

Petites pantalles
Compartir

El primer programa sobre gàdgets estarà dedicat a ordinadors econòmics per a casa nostra, i comptarà amb la presència del nostre Redactor en cap, en Guillem Alsina.

Amb el setembre, la vida torna al seu curs normal després de les vacances estiuenques (malgrat, és clar, que la majoria de nosaltres preferiria que el curs normal fos el de les vacances, precisament…). I, amb ella, torna una nova temporada del Té de Tot, el magazine de Televisió de Girona en el qual s’hi inclou una secció setmanal (els dimecres) dedicada a les noves tecnologies.

El dimecres de cada setmana estarà dedicat a un tema diferent: Internet, jocs, televisió, i gàdgets. I és, precisament, en aquest darrer espai on des d’YCOM hi col·laborem.

Aquesta setmana el programa estarà dedicat als ordinadors econòmics per a la nostra llar, quins formats ens podem trobar, quins preus tenen i què hi podem fer.

També tindrem una petita sorpresa, ensenyant com fer-nos un ordinador amb un altre tipus de dispositiu.

Serà demà dimecres a partir de la una de la tarda (13:00), en directe per TV Girona, i en els següents dies a través d’Internet, vídeo que també podreu gaudir, quan estigui penjat, des d’aquest mateix lloc web.

I, per a fer boca, us deixem amb el darrer ‘Petites pantalles’ de l’any passar, que vam dedicar als gàdgets electrònics més antics.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: