Demà, compte amb la informació de webs anglosaxones

Fotografia de JD Hancock a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

L’April Fools’Day, l’equivalent al nostre Dia dels Innocents en món anglosaxó, porta als mitjans d’informació de tot tipus a realitzar bromes als seus seguidors.

I aquesta tònica de bromes generalitzades no és excloent dels llocs web que informen sobre tecnologia, entre altres temes, de manera que certes informacions caldrà sospesar-les a consciència abans de donar-les per bones.

De la mateixa manera que molts mitjans d’informació en l’àmbit hispanoparlant realitzen articles o reportatges de broma per commemorar el dia dels innocents, són molts els mitjans nord-americans, australians o britànics que segueixen la tradició, publicant notícies falses per l’April Fools’Day, així com també empreses i iniciatives diverses se sumen a la corrent.

El sector de la tecnologia no roman aliè a aquest ambient de bromes generalitzades i, per exemple, l’any passat Nokia va anunciar un terminal semblant en característiques al seu antic (i lloat) model 3310 però amb Windows Phone. O Samsung, que va donar a conèixer un presumpte nou servei de Wi-Fi en el qual els punts d’accés es trobarien en… coloms. Si, els mateixos éssers alats que sobrevolen les nostres ciutats serien els encarregats de portar la senyal Wi-Fi.

En resum, compte amb el que llegiu demà, perquè tot podria ser fals … o no.

Imatge de portada de JD Hancock a Flickr sota llicència Creative Commons

Guillem Alsina
Etiquetes: