Demà, un Petites Pantalles dedicat a Sant Jordi

Petites pantalles
Compartir

Plantegem un lector de llibres electrònics en forma de funda per a smartphone, i la primera rosa electrònica viva.

Queden pocs dies per a Sant Jordi, i demà a l’espai Petites Pantalles del programa Té de Tot de Televisió de Girona, ens plantejarem alguns obsequis diferents que els més techies poden regalar per Sant Jordi, encara que cenyint-nos a la tradició de la festa.

I com que aquesta és per a ells un llibre, no tenim altra opció que decantar-nos per un llibre electrònic, però no pas un que ens afegeixi un altre “trasto” a la nostra llista de gadgets, sinó un que s’integra amb un dispositiu que ja tenim, en aquest cas el nostre telèfon.

Les fundes d’Oaxis incorporen una pantalla de tinta digital que pot mostrar continguts procedents del smartphone, al qual s’hi connecta a través de Bluetooth.

L’avantatge d’aquesta és que no només s’hi pot llegir un llibre amb més comoditat visual i estalviant bateria del terminal (gràcies al baix consum energètic de la tecnologia de tinta digital), sinó que hi podem presentar diversos continguts com ara bitllets d’avió per embarcar, o bé una fotografia a tall d’estalvi de pantalla.

Per a elles la tradició mana una rosa, però no ens conformem amb la rosa virtual de Sant Jordi, sinó que hem buscat quelcom més genuí, físic. I malgrat que encara no està a la venda, ens hem topat amb la primera rosa electrònica viva del món!

Mitjançant la injecció d’un polímer conductor de l’electricitat en el sistema vascular de la flor, es forma un sistema de cablejat intern capaç de conduir impulsos elèctrics, pel que la rosa es converteix en un circuit electrònic viu.

No contents amb això, ja que encara estem lluny de poder comprar aquesta rosa, i buscant quelcom per a regalar-li a ella, no hem tingut més remei que sortir-nos-en del canon marcat per la tradició per a proposar-vos l’anell Smarty Ring, un anell intel·ligent que fa les mateixes funcions que un smartwatch o una polsera intel·ligent de fitness.

Mercès a aquest giny, podem rebre en el nostre dit la informació sobre trucades o missatges entrants, controlar el volum del so del telèfon, o fer-lo servir de disparador per fer una fotografia a distància.

Tot això ho veurem aquest dimecres a partir dels voltants de les 12:45 per Televisió de Girona, i a partir del dijous, tindreu el vídeo també penjat aquí mateix!

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: