Desa els teus records connectats amb qui els vas viure

Compartir

MyLife no és una xarxa social, sinó un espai privat on desar-hi els teus records per a tenir-los sempre a l’abast.

Presentada fa dos mesos, l’aplicació MyLife (en anglès: la meva vida) permet guardar records ordenats de manera cronològica, tot vinculant-los amb les persones amb les quals els hem viscut.

El seu finançament ha estat possible gràcies a una campanya de microdonacions que ha permès a l’empresa Lideralia (artífex de l’aplicació) recaptar fins ara 2,1 milions d’euros per a diversos projectes, entre els quals s’hi troba aquesta aplicació.

MyLife busca oferir un lloc privat en el qual guardar els nostres records més preuats, com ara fotografies. No és una xarxa social i, per tant, no existeixen seguidors, ni hi ha un mur, ni hi trobem opcions de compartir continguts; en una època on, precisament, tot es comparteix, des de Lideralia han volgut proporcionar als usuaris un espai privat, assegurat, i en el qual puguin desar-hi els seus records privats, tenint-los a la seva disposició allà on vagin.

Fins ara, i en aquests dos mesos, unes 20.000 persones ja han descarregat i estan usant aquesta aplicació, les quals han pujat fins a 190.000 continguts. Les previsions apunten a un quart de milió de descàrregues per a final d’any, que és la xifra que havien previst en la seva presentació.

Una altra funcionalitat de l’aplicació és gestionar el llegat digital, és a dir, què es farà amb el nostre perfil un cop hàgim mort. Això es gestiona mitjançant el nomenament d’hereus.

MyLife es pot descarregar i usar de manera gratuïta, però té limitats els continguts que s’hi poden desar. La versió premium, a la qual se li ha tret aquesta limitació, té un preu de 34,99 euros l’any.

Aquesta aplicació també pot ser vista com a complementària d’Alife, una xarxa social que ens permet compartir continguts relatius a persones estimades que ja ens han deixat.

Guillem Alsina
Etiquetes: