Descobreix amb El teu Vot on et situes dins del mapa polític pel 27-S

Compartir

S’acosten les eleccions al Parlament de Catalunya i la web El teu Vot ens permet descobrir la nostra posició dins del mapa polític català. No tens curiositat per saber amb quins partits tens més coincidències i en quins blocs temàtics concrets?

El teu Vot és una Aplicació d’Orientació del Vot (Voting Advice Application) d’àmbit català, creat en el marc de les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre de 2015. Les Aplicacions d’Orientació del Vot (AOV) són eines electròniques que permeten ubicar l’elector dins d’un sistema de partits determinat.

El teu Vot es basa en un qüestionari web que consta de 26 preguntes distribuïdes en cinc blocs temàtics: Regeneració democràtica, Model territorial, Estat del Benestar, Ciutadania i Territori, ecologia i medi ambient.

El qüestionari pretén determinar la proximitat dels enquestats amb unes candidatures o d’altres i per això combina les preferències dels electors amb les preferències de les candidatures. Per obtenir les preferències de les candidatures els responsables de l’aplicació s’han basat en la combinació de l’anàlisi dels següents elements: les respostes dels partits al mateix qüestionari, l’acció parlamentària de cada candidatura,  les declaracions fetes als mitjans i els seus programes electorals.

Un cop completat el qüestionari en veurem els resultats en forma de gràfics interactius i podrem observar quina candidatura s’apropa més a les nostres preferències.

El teu Vot és un projecte que neix de la col·laboració entre El teu Parlament i apps4citizens.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: