Dropbox afegeix la nova funció de ‘Sol·licitar arxius’

Compartir

Dropbox ha afegit una nova característica que facilita rebre i recollir arxius (fins a un màxim de 2GB, sempre que tinguis espai disponible al teu compte) de qualsevol persona directament al teu compte Dropbox.

Vols provar-lo? Si ets usuari de Dropbox Basic o Pro ja pots enviar sol·licituds d’arxiu a través de dropbox.com/requests

Crear una sol·licitud d’arxius

solicitar

Inicia sessió al lloc web de Dropbox i obre Solicitar archivos

crear

¿Qué quieres solicitar? escriu un nom per a la carpeta de Dropbox on vols que s’emmagatzemin tots els arxius rebuts.

¿En qué lugar de tu Dropbox quieres guardar estos archivos? veuràs una ruta a una carpeta nova. Si desitges canviar la ubicació, fes-ho des de l’opció Cambiar carpeta. De forma predeterminada, els arxius que s’hi carreguin són privats. Podràs compartir-los si selecciones una carpeta compartida o envies el vincle als arxius.

Ara fes clic al botó Siguiente i se t’obrirà la finestra següent:

enviar

Des de la pantalla Enviar solicitud de archivos, pots copiar el vincle de sol·licitud d’arxius i enganxar-lo al correu electrònic mitjançant l’opció Copiar enlace, o pots escriure directament els correus electrònics de les persones a qui vols demanar els arxius i Dropbox els enviarà una invitació per a que els pugin a la teva carpeta. Confirmem fent clic a Hecho i ara només et cal esperar.

atom

Els teus convidats rebran un correu electrònic i només hauran de clicar a l’enllaç Seleccionar archivos per a que se’ls obri l’explorador d’arxius del seu ordinador. Així de senzill.

mail

I com sabré quan algú m’envia arxius?  No et preocupis, tu també rebràs un correu electrònic quan algú carregui un arxiu.

Afegir més convidats

Si vols afegir més convidats per a que t’omplin la carpeta només t’has de situar sobre la carpeta que vulguis modificar i escollir l’opció Añadir usuarios.

cerrar

Tancar carpeta

Ja ho tens tot i no vols rebre més arxius? Doncs tanca la sol·licitud i les persones que tinguin el vincle que ja no podran pujar-hi més arxius.

  1. Inicia sessió al lloc web de Dropbox.
  2. Obre Solicitudes de archivos.
  3. Mou el cursor sobre la sol·licitud d’arxius que vols tancar i fes clic a Editar i després a Cerrar solicitud. La teva carpeta ja no estarà disponible per a d’altres usuaris.

editar

Aquesta nova funció està pensada per a rebre un arxius grans o per organitzar diversos arxius d’una persona o més en un sol lloc, mantenint la privacitat de les dades, ja que només tu pots veure els arxius que s’hi han carregat.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: