Dropbox s’integra amb Facebook Messenger

Compartir

Els usuaris del programa de missatgeria instantània podran enviar arxius que estiguin allotjats en el servei al núvol als seus contactes.

A partir d’ara, quan un usuari de Facebook Messenger vulgui enviar un fitxer a un altre usuari des de l’aplicació mòbil d’aquest servei, entre les opcions que li sortiran com a font on anar a buscar l’arxiu s’hi trobarà Dropbox, un conegut servei d’emmagatzematge en el núvol que acaba d’anunciar la integració de la seva aplicació a Facebook Messenger.

No és la primera aplicació que incorpora compatibilitat amb Dropbox, ja que el servei d’emmagatzematge ofereix als desenvolupadors una API (Application Program Interface, una facilitat per comunicar un programa amb Dropbox i emprar els recursos d’aquest darrer) que els permet integrar el suport de Dropbox a qualsevol, creació.

Igualment, quan rebem un arxiu enviat a través de Facebook Messenger, si som usuaris de Dropbox també el podrem desar al nostre compte d’usuari.

Dropbox ofereix un servei gratuït limitat a 2 GB d’emmagatzematge, i d’un altre de pagament. Facebook Messenger facilita la comunicació per missatgeria instantània i des de fa un temps pot ser usat sense la necessitat de ser membre de la xarxa social Facebook.

Guillem Alsina
Etiquetes: